Zašto Red Queen?

Red Queen predstavlja metaforu koja potiče iz čuvene knjige “Alisa u zemlji čuda”.
U jednom momentu Crvena Kraljica kaže Alisi koja neprestano trči ali ne stiže nigde:

“U našoj zemlji je neophodno da trčiš iz sve snage, duplo brže samo da bi uspela da se održiš na istom mestu.”

Jedna naučna hipoteza naziv je dobila upravo po Crvenoj Kraljici. Reč je o evolucijskoj hipotezi Lija van Valena da organizmi koji se razmnožavaju moraju neprestano da se adaptiraju, razvijaju i reprodukuju kako bi preživeli u okolini koja se neprestano menja.
Tako i u biznisu, naročito u digitalnom marketingu, neprestano se sve menja od filozofije do tehnologije i platformi, tako da, ako ne trčimo jedan korak ispred, može se desiti da se ništa ne promeni i da naš posao ne napreduje onom brzinom kojom želimo.
Zato je tu Red Queen da ubrza rast vašeg biznisa na internetu i pojača prisutnost vašeg brenda na svim digitalnim platformama.

Ko je Red Queen?

Red Queen je konsultantska digitalna agencija koja pruža sve marketinške usluge i sadržaj i kompanijama svih veličina.

Nudimo usluge vođenja društvenih medija, SEO usluge i usluge izrade e Commerce platformi za vaš online shop. Red Queen upravlja vašim društvenim mrežama kao što su Twitter, Facebook, Pinterest, Instagram, Tik Tok i LinkedIn.
Koristimo najsavremenije alate kako bismo pomogli vašem biznisu da raste i ostvari zadate ciljeve.

Konsalting

Kao vaš partner koji vam pomaže da rastete na digitalnim platformama, Red Queen donosi najnovije trendove, strategije i savete na društvenim medijima.

Strategija

Red Queen kombinuje elemente istraživanja, strategije, kreativnosti i medijskog planiranja / kupovine kako bi se ostvario trenutni povrat uloženih sredstava za izgradnju brenda koji će klijenti obožavati.

Marketing

Gradimo za vas jaku konkurentsku prednost kroz marketinške aktivnosti na društvenim mrežama. Odabiramo pravu platformu, pomažemo vam da identifikujete ciljeve, privučete ciljne grupe i ostvarite snažan ROI.

Red Queen Crew

Bojana Kovač

More than a title

Vladana Stanojević

More than a word

Mina

More than a position

We’d like to help you find a solution to your challenges …